fredag 29 juni 2012

Skärgårdsuppehåll

Varit ute på landet i nästan en vecka, och nu ska jag ut till Sandhamn och sen ska vi ut och campa med båten, så jag tror inte jag kommer hinna skriva så mycket.
Haft lata dagar med barnen, det är lite speciellt att vara med dem "själv". (Jag har då varit hos mina föräldrar, men känner ändå att det är jag som gör allt)
De kanske har tagit ett barn på kvällen, men det spelar kanske inte så stor roll för de sover ändå.
Dottern har varit otroligt mammig, så hon har inte velat sova hos mormor en enda gång. Hon ligger bredvid mig i sängen och kramas hela natten. Lilla gosan.
Mina föräldrar är världens bästa, men vi kommer inte alltid överens. Jag har rätt bestämda åsikter när det kommer till halvfabrikat, socker och sånt. De respekterar väl det men de tycker nog att jag är lite konstig. Mamma köper mycket ekologiskt, äter inte kött, men när jag frågar varför de inte källsorterar så säger min pappa att det är bättre att soporna bränns upp och blir energi för naturen.. Det bara är så. De har tom skaffat TVÅ soptunnekärl. Hemma återvinner jag fasen korken på filpaketet (och filpaketet också för den delen) och så är man på landet och där ska allt slängas, glas, plast, you name it. Tvätta ska det göras bara ett par strumpor blivit smutsiga. Blir nästan illamående.
Och sen undrar folk varför det regnar. Vi pajar hela vår miljö, den mår sådär. Det är jobbigt att ta ansvar.
Åkte hem kommunalt från landet, tog typ halva dagen, men det funkade.
Nu ska jag och dottern till Vaxholm och ta skärgårdsbåten till Sandhamn, tar väl också halva dagen. Måste nog skynda mig, dottern sover, borde kanske ha allt klart så det bara är att dra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar